Værksted Ribe - Autoriseret Nissan & Mitsubishi værksted

- Service & reparationer - udført af fagfolk med garanti!

Hos Leif Jørgensen Automobiler Ribe er vi autoriseret Nissan og Mitsubishi forhandler, men er også specialister i Skoda, Suzuki, Hyundai og Saab og har mere end 30 års erfaring.  Vores mekanikere er teknisk veluddannet og kvalificeret fagfolk som løbende er på kursus og efteruddannelse.

Vort værksted er naturligvis udstyret med moderne apparatur og alt det nyeste indenfor elektronisk testudstyr. Det sikrer, at din bil altid er i de bedste hænder. Hos os garanterer vi dig en hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst udført service eller reparation af dit køretøj.

Du kan bestille tid på værkstedet ved at kontakte os på tlf.:75 42 12 00 eller på Værksted BOOKING.
Ønsker du at vente mens din bil får lavet service, bliver repareret, eller får skiftet dæk er du velkommen til at slappe af i vores cafe, hvor vi byder på dagens avis samt en frisk kop kaffe.

Vi får løbende besked fra Nissan- og Mitsubishi importøren, hvis der er konstateret mindre fejl eller hvis der er forslag til opdateringer og forbedringer. Det bruger vi naturligvis aktivt, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger. Ved at anvende et autoriseret værksted kan du være sikker på, at der bliver fulgt op på og udført opdateringer og fabrikskampagner, når bilen kommer på værksted.

Kun dit Nissan eller Mitsubishi værksted har det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne fra Nissan og Mitsubishi. Samtidig er du sikker på, at din mekaniker har deltaget i de tekniske kurser på netop din bil, sådan at alt nødvendig viden og kompetencer er den bedste og sidste nye.

Mange nye biler har i dag elektroniske systemer, som bl.a. styrer vinduesviskere, el-ruder mv. Disse funktioner kan indstilles på dit autoriserede Nissan eller Mitsubishi værksted med specialudstyr, så de bedst muligt passer til dig. Hvis du ligeledes har et originalt navigationssystem, bliver det løbende opdateret med ny software (ikke selve kortet), som forbedrer og udbygger systemets funktionalitet.

Skal du have lavet service, olieskift, dækskifte, pladearbejde, Airconditionservice, bremser eller andet, så kontakt os. Vi udfører alle slags opgaver på alle bilmærker, til en fair pris.

Husk også at se under SERVICES.

Gå til de rigtige specialister hos Leif Jørgensen Automobiler Ribe ApS hvis du vil være sikker på at få den rigtige behandling - her er kvalitet & service en naturlig del af vor kundeservice – Velkommen.

Forespørgsel på tid til værkstedet i Ribe