Suzuki fra Leif Jørgensen Automobiler

Velkommen til

Velkommen til Leif Jørgensen Automobiler A/S

I år er det 40 år siden vi slog dørene op som automobil forretning i Løgumkloster. Vi har i dag forhandlingen af 3 bilmærker, samt tilhørende serviceværksted, i vore to afdelinger. I 29 år har vi været autoriseret Skoda forhandler i Løgumkloster. Vi har ligeledes haft salg af Hyundai i 24 år, fra samme forretning. 2012 var året, hvor vi åbnede vores afdeling i Ribe, med salg af brugte biler og fik forhandling af Mitsubishi samt  serviceværksted. Nu har vi så tilsluttet os Suzuki "familien", som vores nyeste autoriseret bilmærke, i Løgumkloster. Vi har set meget frem til at blive autoriseret forhandler og serviceværksted af Suzuki. Da vi mener det er et mærke der mener det seriøst, med et godt og prisbevidst produkt til de danske bilejere. Vi ser frem til at byde alle gamle og nye kunder velkommen, hos Suzuki i Løgumkloster.

Venlig hilsen

Leif Jørgensen  

Kort og godt - Suzuki er usædvanligt meget bil for pengene! Siden starten på det som er kendt under ”det nye Suzuki” i Danmark, tilbage i 1996, er der nu solgt mere end 150.000 Suzuki’er i Danmark, og Suzuki har tydeligt etableret sig, som et af de populære bilmærker i Danmark. Leif Jørgensen Automobiler A/S din nye Autoriseret Suzuki forhandler og service værksted i Løgumkloster. Vi glæder os til at se dig.

Et godt bilkøb. Hele vejen rundt!

Når vi siger, at Suzuki er et godt bilkøb hele vejen rundt, mener vi ikke kun, at bilerne har en attraktiv udsalgspris. Hos os kan du også få en bilforsikring til en god pris - med fornuftige vilkår. Det samme gælder ved finansiering af din nye bil, nem og hurtig oprettelse, ved enten lån eller leasingaftale. Hos Leif Jørgensen Automobiler A/S vægter vi ligeledes kundetilfredsheden meget højt, da det er en af grundstenen i vore butikker – vi samler på tilfredse kunder – kom selv og prøv.
Samtidig er de basale fordele som en lang udstyrsliste og det faktum, at prisniveauet er langt under det, man ellers skal betale for en japansk kvalitetsbil selvfølgelig i orden. Se bare priserne på fx Swift modellen, hvor der hverken er sparet på motorkraften, udstyret eller køreglæden.
Med en Suzuki får du også en rigtig god garantidækning. Vi står inde for, at bilerne er produceret i en ordentlig kvalitet. Derfor er alle modeller omfattet af en 3 års/100.000 km mekanisk garanti og hele 12 år mod rustgennemtæring.
En god benzinøkonomi er noget, de fleste danskere ønsker sig af deres bil. Igen er Suzuki et godt valg. Med både Ignis og Swift der kører mere end 20 km/l er Suzuki nemlig et af Danmarks mest benzinøkonomiske bilmærker.
Så snyd ikke dig selv, kig ind hos Leif Jørgensen Automobiler A/S, når du står overfor at skulle skifte bilen ud. Suzuki giver dig nemlig usædvanlig meget bil for pengene.


Se mere på Suzuki's hjemmeside HER