SKROTPRÆMIE | Få mindst 15.000 kr. for din gamle bil - på udvalgte biler .

KOMFORT- OG SIKKERHEDSUDSTYR PÅ ET UHØRT NIVEAU

Den nye Swift trækker på sin imponerende historie og stiller friskt op i nyeste generation med en selvsikkerhed uden lige. Køreglæden er bevaret. Det samme er 12V mild-hybridteknikken, der sammen med en ny energieffektiv motor, sørger for en uovertruffen benzinøkonomi på hele 22,7 km/l (WLTP-norm).

Priser fra kun 169.990 kr.

Oplev ny Suzuki Swift hos Leif Jørgensen Automobiler

Ny Suzuki Swift

De oprindelige Swift linjer genkendes stadig, men designet er blevet mere karakterfuldt med en dominerende kølergrill i pianoblank, de stilistiske LED-forlygter og den tydelige skulderlinje, der løber hele vejen rundt om bilen. Indvendigt er der også tale om et komplet nydesign, hvor blandt andet instrumentbordet med 9” infotainmentsystem og et nydesignet airconditionanlæg er vinklet mod føreren. 

Swift byder på automatisk nødbremse, avanceret adaptiv fartpilot,  skiltegenkendelse, blind-vinkel advarsel, hastighedsassistance, aktiv vognbaneassistent og LED lygter med automatisk op-og nedblænding.

Interiør

Sæderne i den nye Swift byder på rigtig god sidestøtte til ryg og ben. Og det D-formede rat ligger bare godt i hænderne. Herfra betjener du også lydvolumen, håndfri mobilopkald, den adaptive fartpilot og den aktive vognbaneassistent. Speedometeret og omdrejningstælleren er dejligt let-læseligt og det 4-farvede LSD display giver dig de vigtigste informationer undervejs – inkl. retningsvisning fra navigationen, hastighedsgrænser og den adaptive fartpilots indstilling. Farverne er godt afstemt og den store 9″ HD farveskærm er vinklet ind mod føreren for bedre visning.

22,7 km/l og mild-hybridteknik


Suzuki Swift leveres med en ny og energieffektiv 1,2 benzinmotor med 3 cylindre og 82 hk. Motoren er som standard udstyret med Suzukis 12V mild-hybrid teknik. Her sørger en lille elmotor for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer. Energien får den fra nedbremsninger og decelerationer, der opsamles på et 12V lithium-batteri. Og i det daglige behøver man ikke skænke systemet en tanke, da det passer sig selv. Samlet set har målet været at få mest energi ud af hver benzindråbe og Suzuki har opnået en WLTP-norm ved blandet kørsel på hele 22,7 km/l for den nye Swift. Og dermed en CO2-udledning på kun 98 gram pr. km.

Ny Swift udstyrsvarianter

Ny Suzuki Upgrade

Upgrade er indgangsmodellen i Swift-programmet. Men allerede her får du et nærmest uhørt højt udstyrsniveau. Se bare listen, der fx indeholder mild-hybrid teknik, automatisk nødbremse, adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, infotainmentsystem, aircondition, nøglefri betjening og el-sideruder for og bag.

Ny Suzuki Swift Advance

I Swift Advance modellen får du udover alt Upgrade udstyret også bekvemmeligheder som fx sædevarme foran, læderrat, højdejusterbart førersæde, sorte ruder bag, 16″ alufælge og et bedre lydbillede med 2 tweeters foran og 2 dørhøjtalere bag.
Advance modellen fås også med CVT-automatgear.

Suzuki Swift Exclusive

Topmodellen i Swift programmet hedder Desire og her får du alt det som Advance modellen tilbyder, plus automatisk klimaanlæg, foldbare sidespejle med indbygget blinklys, kromdetaljer på instrumentbord dørsider, luftkanal til bagsædepassagerne og et alu-fælg design i sort og krom. Fås også med CVT-automatgear.

Suzuki Swift modeller

 
 
 

Har du spørgsmål?

Skriv til os herunder

Åbningstider

Gældende for afdelingen i Ribe i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
11 – 16

Kontakt evt. vores afdeling i Løgumkloster på tlf. 74 74 37 86

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os