SKROTPRÆMIE | Få mindst 15.000 kr. for din gamle bil - på udvalgte biler .

Skadecenter hos Leif Jørgensen Automobiler

Har du fået en skade på din bil? – så hjælper vi dig med alt, helt fra udfyldelse af skades anmeldelse, til at komme videre i en gratis lånebil – helt enkelt!

Selvom dit forsikringsselskab måske hellere vil anbefale et af deres egne fordels værksteder, som nok mest er til deres egen fordel! så husk du faktisk er fri til selv at vælge værksted. Hos Leif Jørgensen Automobiler har du fordele som du ikke får ved de andre!

Hos Leif Jørgensen Automobiler har vi et topmoderne pladeværksted, som arbejder hårdt for at reparere din bil, hvis du skulle være så uheldig at få en skade. Vi laver både forsikringsskader samt udbedring af skader på almidelig vis. Mens vi laver forsikringsskaden på din bil, får du en gratis kundebil til fri afbenyttelse.

FORSIKRINGS SKADE – HUSK DU FRIT KAN VÆLGE VÆRKSTED

Leif Jørgensen Automobiler reparerer alle skader på alle bilmærker. Vi er også eksperter i lige netop DIN bil! Her på vores pladeværksted laver vi blandt en masse andet:

Når vi svejser eller opretter en skade på din bil, udfører vi altid arbejdet efter bil fabrikantens foreskrifter. Alt vores udstyr og værkstøj er godkendt af forsikringsselskaberne og opfylder alle tekniske krav.

Reparation af alle glasskader

Rudeskift

Kan stenslaget eller revnen ikke repareres, eller er din rude meget slidt, så tilbyder vi gerne komplette rudeskift til konkurrence dygtige priser. Vi bruger kun originale produkter fra OEM producenter verden over. Er din bil forsikret, klarer vi selvfølgelig også gerne al kontakt med dit forsikringsselskab. Vores motto er kvalitet, frem for kvantitet.

Stenslag

Har du fået et stenslag i forruden, er det yderst vigtigt at du få skaden lukket af med det samme, så der ikke trænger fugt og snavs ned i selve stenslaget, da det vil forringe chancen for en god reparation. Derfor bør du hurtigst muligt efter at skaden er sket, sætte et stykke stenslags tape over. Men er stenslaget allerede blevet fugtigt, bør du vente til der har været en dag eller to med tørt vejr, eller du eks. har kørt 20-30 km i tørt vejr. Har du ikke stenslagstape*, kan du til nød bruge et stykke almindeligt kontor- eller pakketape. Prisen for en stenslags reparation er 450kr.

Ikke mange kan reparere revnede forruder, men er revnen frisk, tør og under 15 cm. lang, ja så har det faktisk en chance hos os, så ring eller skriv for en uforpligtende vurdering.

De nye skærpede synsregler
Vurdering af fejl på forruder ved syn.
Nedenfor er de nye regler beskrevet for vurdering af fejl på forruder ved syn.
Reglerne skal sikre ensartethed i bedømmelse af forruder ved syn, og at det inden syn bliver lettere for ejeren/brugeren af køretøjet at vurdere, om køretøjets forrude opfylder kravene ved syn.

Skriv til os

Skriv til os

Åbningstider

Gældende for afdelingen i Ribe i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
11 – 16

Kontakt evt. vores afdeling i Løgumkloster på tlf. 74 74 37 86

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os