SKROTPRÆMIE | Få mindst 15.000 kr. for din gamle bil - på udvalgte biler .

Oplev Suzuki Swace hos Leif Jørgensen Automobiler

(Midlertidigt udsolgt)

Mød den nye Suzuki Swace. En stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2- udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel.

Suzuki Swace

Swace signalerer dynamik og styrke. Og vækker opsigt fra enhver vinkel. Det sporty look understreges af de skarpt designede LED-forlygter og den store honeycomb-mønstrede frontgrill. Forlygterne og den øverste del af fronten er designet i én ubrudt kurve for at fremme det lave og sporty design. I det hele taget skaber bilens brede silhuet og de mange gennemførte design-detaljer en helt særlig opmærksomhed, når du svinger stilsikkert rundt om hjørnet.

Interiør

Det elegante interiør byder på god plads og masser af komfort til alle passagerer, både foran og på bagsædet. Det brede instrumentpanel glider direkte over i dørene og skaber en følelse af, at man er omgivet af gennemført design, hvilket bare gør køreoplevelsen endnu bedre. Soft polstring, sporty elementer og et vågent blik for enhver detalje i kabinen giver et stærkt indtryk af ypperlig kvalitet.

Fleksible muligheder

Det store bagagerum indbyder ikke bare til små hverdagsaktiviteter, men også familieudflugter. Læg bagsæderne ned og du får et helt plant underlag med plads til flere og større ting. Dyk ned under gulvet i bagagerummet og find ekstra opbevaringsplads. Du har utroligt mange og fleksible muligheder for at indrette Swace, så den passer optimalt til situationen. Kabinen byder på god plads overalt og et væld af smarte og gode opbevaringsrum. Til glæde for både for- og bagsædepassagerne.

Få det bedste fra 2 verdener

Suzuki Swace Hybrid har en kraftig elmotor, et lithium-batteri og en økonomisk benzinmotor. Kombinationen giver uovertruffen brændstoføkonomi og mulighed for at kunne køre kun på el – uden at man behøver rode med ledninger eller finde en ledig ladestander. Kom med på en testtur gennem København.

Selvopladende hybridbil

Suzuki Swace er en selvopladende hybrid, hvor du slipper for at rode med kabler for at lade batterierne op hver aften. Du slipper også for at vente på, at det bliver din tur ved ladestanderen. I stedet tanker du benzin og glæder dig over en rækkevidde med fuld tank, der ofte når op på næsten 1000 kilometer takket være samarbejdet mellem den kraftige elmotor på 72 hk og en økonomisk benzinmotor på 1,8 liter.

Elmotoren i Swace Hybrid er koblet til et lithium-batteri, der opsamler al den overskudsenergi, der normalt ikke udnyttes i en bil, der kun har benzin- eller dieselmotor. Overskudsenergien kommer for eksempel, når man slipper speederen eller træder på bremsen. Det er normalt energi, der går tabt. Men i Swace Hybrid laver den indbyggede generator bremseenergien om til elektricitet og sender med det samme elektriciteten ind i batteriet, så energien kan bruges igen – i stedet for at gå til spilde. Populært sagt får man det bedste fra begge verdener i en Swace Hybrid – det bedste fra den støjfri elektriske verden og det bedste fra den praktiske benzinverden.

Suzuki Swace Active

Suzuki Swace modeller

 
 
 

Har du spørgsmål?

Skriv til os herunder

Åbningstider

Gældende for afdelingen i Ribe i uge 29

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag

17. Juli
18. Juli
19. Juli
20 Juli
21. Juli
22. Juli
23. Juli

Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
Lukket
11 – 16

Kontakt evt. vores afdeling i Løgumkloster på tlf. 74 74 37 86

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os

Skriv til os