Nissan fra Leif Jørgensen Automobiler

topBillede

Velkommen hos Leif Jørgensen/Nissan Ribe

Leif Jørgensen Automobiler  blev etableret i 1982 af Leif Jørgensen på Industrivej 27 i Løgumkloster , hvor det dengang primært handlede om brugte biler med salg og værksted.

I 1987 fik Leif forhandlingen af Skoda på Industrivej nr. 27 i Løgumkloster

Allerede i 1992, åbnede Leif endnu en afdeling i Løgumkloster og havde fra 1992 til 2016 forhandling og service af Hyundai.

I 2012 åbner Leif en ny afdeling på Industrivej 12 i Ribe med salg af brugte biler og forhandling af Mitsubishi samt serviceværksted.

I 2016 kommer Suzuki forhandling og serviceværksted til i Løgumkloster afdelingen.

Nyeste tiltag er da Leif i 2018 køber Nissan Ribe på Industrivej 9A af Bjørn Solberg Hansen som har drevet firmaet siden 1995. Nissan Ribe - Sv. Ohrt. Johansen APS har mere end 30 års erfaring med salg og service af Nissan.

Udover Nye Suzuki – Mitsubishi - Nissan biler, har vi et stort udvalg af nyere brugte biler i alle fabrikater og prisklasser. Vi har altid 200 topklargjorte biler på lager i vores 2 afdelinger.

I dag beskæftiger virksomheden 30 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere, som alle sikrer at såvel eksisterende, som nye kunder, får den bedst tænkelige service. 

Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne servicere vore kunder - såvel privatkunder, som erhvervslivet - på bedste vis, da det er vores overbevisning, at kun tilfredse kunder vender tilbage.

Du er altid velkommen til en bilsnak og en prøvekørsel hos Leif Jørgensen / Nissan Ribe

Med venlig hilsen
Leif Jørgensen

Se mere på Nissans hjemmeside her