Mitsubishi fra Leif Jørgensen Automobiler

Velkommen til Leif Jørgensen Automobiler Ribe A/S

100 års jubilæm for Mitsubishi i år 2017
Mitsubishi Motors blev etableret i 1917. Samme år introducerer Mitsubishi Model A, som er Japans første serieproducerede bil. I løbet af de næste to årtier udvikler Mitsubishi bl.a. Japans første dieselmotor, den første store bus (der blev begyndelsen til Mitsubishi Fuso) og den første firehjulstrukne personbil. Netop 4x4 biler, blev en stor succes for Mitsubishi. Siden har deres firehjulstrækkere, været et populært produkt verden over. Og er det den dag i dag.

I Ribe er vi autoriseret Mitsubishi-forhandler og Mitsubishi-servicepartner. For os er det vigtigt, at vore kunderne altid får en god oplevelse i vores forretning. Når du nu besøger os for at kigge på din næste bil, kommer for at prøve køre den nyeste Mitsubishi eller har din bil til service. Vi måler således konstant tilfredsheden blandt vores kunder, for at kunne tilbyde dig den bedste service. 


Vejhjælp i hele Europa:
Med Mitsubishis vejhjælpsservice får du assistance ved drifsstop eller hvis du har smidt nøglen væk i hele Europa. Vi sørger for reparation på stedet eller bugsering til nærmeste Mitsubishi værksted. MAP dækker alle Mitsubishi person- og varebiler solgt i Danmark og indregistreret på danske nummerplader, og følger bilen i hele garantiperioden, hvilket vil sige 3 år uden kilometerbegrænsning. 

Med venlig hilsen

Leif Jørgensen

Se mere på Mitsubishi's hjemmeside HER