Services hos Leif Jørgensen Automobiler

Service & reparationer - udført af fagfolk med garanti!

Hos Leif Jørgensen Automobiler A/S er vi specialister i Suzuki, Nissan, Skoda, Mitsubishi og Hyundai. Samt vi reparerer alle bilmærker. Vores mekanikere er teknisk uddannet og kvalificeret fagfolk, med mange års erfaring.

Vort værksted er naturligvis udstyret med moderne apparatur og alt det nyeste indenfor elektronisk måleudstyr. Det sikrer, at vi i stand til at servicere samt reparere alle biltyper. Hos os garanterer vi dig en hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst udført service hhv. reparation af din bil, uanset mærke.

Du kan bestille tid på værkstedet ved at kontakte os på tlf.: 7474 3786 eller på Værksted BOOKING. Ønsker du at vente, mens din bil får lavet service, bliver repareret eller får skiftet dæk er du velkommen til at slappe af i vor cafe, hvor vi byder på dagens avis samt en frisk kop kaffe.

Vi bliver løbende opdateret, selv hvis der er konstateret mindre fejl eller der er forslag til opdateringer og forbedringer. Det bruger vi naturligvis aktivt, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger. Ved at anvende vores værksted kan du være sikker på, at der bliver fulgt op på og udført opdateringer, når bilen kommer på værksted.

Mange nye biler i dag har elektroniske systemer, som bl.a. styrer vinduesviskere, el-ruder mv. Disse funktioner kan indstilles på vores værksted med specialudstyr, så de bedst muligt passer til dig. Hvis du ligeledes har et originalt navigationssystem, bliver det løbende opdateret med ny software (ikke selve kortet), som forbedrer og udbygger systemets funktionalitet.

Skal du have lavet service, olieskift, dækskift, rustarbejde, Airconditionservice, bremser eller andet, så kontakt os. Vi udfører alle slags opgaver – og til en fair pris.

Husk også at se under: SERVICES

Gå til de rigtige specialister hos Leif Jørgensen Automobiler A/S hvis du vil være sikker på at få den rigtige behandling - her er kvalitet & service en naturlig del af vor kundeservice – Velkommen.