Reparation af alle glasskader

Rudeskift

Kan stenslaget eller revnen ikke repareres, eller er din rude meget slidt, så tilbyder vi gerne komplette rudeskift til konkurrence dygtige priser.
Vi bruger kun originale produkter fra OEM producenter verden over. Er din bil forsikret, klarer vi selvfølgelig også gerne al kontakt med dit forsikringsselskab. Vores motto er kvalitet, frem for kvantitet.


Stenslag

Har du fået et stenslag i forruden, er det yderst vigtigt at du få skaden lukket af med det samme, så der ikke trænger fugt og snavs ned i selve stenslaget, da det vil forringe chancen for en god reparation.
Derfor bør du hurtigst muligt efter at skaden er sket, sætte et stykke stenslags tape over. Men er stenslaget allerede blevet fugtigt, bør du vente til der har været en dag eller to med tørt vejr, eller du eks. har kørt 20-30 km i tørt vejr.
Har du ikke stenslagstape*, kan du til nød bruge et stykke almindeligt kontor- eller pakketape.
Prisen for en stenslags reparation er 450kr.

Ikke mange kan reparere revnede forruder, men er revnen frisk, tør og under 15 cm. lang, ja så har det faktisk en chance hos os, så ring eller skriv for en uforpligtende vurdering.


De nye skærpede synsregler

Vurdering af fejl på forruder ved syn.
Nedenfor er de nye regler beskrevet for vurdering af fejl på forruder ved syn.
Reglerne skal sikre ensartethed i bedømmelse af forruder ved syn, og at det inden syn bliver lettere for ejeren/brugeren af køretøjet at vurdere, om køretøjets forrude opfylder kravene ved syn.

Billede1
Billede2