Leif Jørgensen Automobiler Ribe A/S - Aut. Mitsubishi værkst

- Service & reparationer - udført af fagfolk med garanti!

Hos Leif Jørgensen Automobiler Ribe A/S er vi specialister i Mitsubishi, Skoda, Suzuki og Hyundai. Samt vi reparerer alle bilmærker. Vores mekanikere er teknisk uddannet og kvalificeret fagfolk, med mange års erfaring.

Vort værksted er naturligvis udstyret med moderne apparatur og alt det nyeste indenfor elektronisk måleudstyr. Det sikrer, at vi i stand til at servicere samt reparere alle biltyper. Og hos os garanterer vi dig en hurtig, effektiv og kvalitetsbevidst udført service hhv. reparation af din bil, uanset mærke.

Du kan bestille tid på værkstedet ved at kontakte os på tlf.: 7542 1200 eller på Værksted BOOKING.
Ønsker du at vente, mens din bil får lavet service, bliver repareret eller får skiftet dæk er du velkommen til at slappe af i vor cafe, hvor vi byder på dagens avis samt en frisk kop kaffe.

Vi får løbende besked fra Mitsubishi-importøren, hvis der er konstateret mindre fejl eller hvis der er forslag til opdateringer og forbedringer. Det bruger vi naturligvis aktivt, når din bil kommer på værksted. Det kan f.eks. være opdateringer af computersystemer, der giver bedre brændstoføkonomi og mindre forurening samt generelle produktforbedringer efter fabrikkens anvisninger. Ved at anvende et autoriseret værksted kan du være sikker på, at der bliver fulgt op på og udført opdateringer og fabrikskampagner, når bilen kommer på værksted.

Kun dit Mitsubishi-værksted har det nyeste værktøj og de seneste opdateringer af reparationsmanualerne fra Mitsubishi-organisationen. Samtidig er du sikker på, at din mekaniker har deltaget i Mitsubishis tekniske kurser, sådan at al nødvendig viden og kompetencer er den bedste og sidste nye.

Flere Mitsubishi-modeller har elektroniske systemer, som bl.a. styrer vinduesviskere, el-ruder mv. Disse funktioner kan indstilles på dit autoriserede Mitsubishi-værksted med specialudstyr, så de bedst muligt passer til dig. Hvis du ligeledes har et originalt Mitsubishi-navigationssystem, bliver det løbende opdateret med ny software (ikke selve kortet), som forbedrer og udbygger systemets funktionalitet.

Skal du have lavet service, olieskift, dækskifte, rustarbejde, Airconditionservice, bremser eller andet, så kontakt os. Vi udfører alle slags opgaver – og til en fair pris.

Husk også at se under SERVICES.

Gå til de rigtige specialister hos Leif Jørgensen Automobiler A/S hvis du vil være sikker på at få den rigtige behandling - her er kvalitet & service en naturlig del af vor kundeservice – Velkommen.

Forespørgsel på tid til værkstedet i Ribe

NYHED: Nu har du også mulighed for at forespørge på en tid til serviceeftersyn her på vores hjemmeside.

Skal din bil på værksted? Serviceeftersyn? Eller andet? Udfyld nedenstående og vi vil ringe tilbage til dig hurtigst muligt.