Vi reparere alle biler - os din!

Har du fået en skade på din bil? – så hjælper vi dig med alt, helt fra udfyldelse af skades anmeldelse, til at komme videre i en gratis lånebil - helt enkelt!

Selvom dit forsikringsselskab måske hellere vil anbefale et af deres egne fordels værksteder, som nok mest er til deres egen fordel! så husk du faktisk er fri til selv at vælge værksted. Hos Leif Jørgensen Automobiler har du fordele som du ikke får ved de andre!

Hos Leif Jørgensen Automobiler har vi et topmoderne pladeværksted, som arbejder hårdt for at reparere din bil, hvis du skulle være så uheldig at få en skade. Vi laver både forsikringsskader samt udbedring af skader på almidelig vis. Mens vi laver forsikringsskaden på din bil, får du en gratis kundebil til fri afbenyttelse. 

FORSIKRINGS SKADE - HUSK DU FRIT KAN VÆLGE VÆRKSTED

Leif Jørgensen Automobiler reparerer alle skader på alle bilmærker. Vi er også eksperter i lige netop DIN bil! Her på vores pladeværksted laver vi blandt en masse andet:

  • Glasskader og stenslag
  • Buleopretning
  • Polering af små ridser
  • Udskiftning af karosseri panel
  • Opretning af biler i rettebænk

Når vi svejser eller opretter en skade på din bil, udfører vi altid arbejdet efter bil fabrikantens foreskrifter. Alt vores udstyr og værkstøj er godkendt af forsikringsselskaberne og opfylder alle tekniske krav.

Karosseri
Glas
Polering